Yangın Çıkış Kapısı - Genel Bakış

Wiki Article

Hiç kuşku nanay ki yangın felaketi, sene içinde can kaybına neden olan en yetişkin etmenler arasındadır. Yangın felaketi az çok güdük bir müddet içerisinde geniş alana yayılması ve hem yaşama hem bile finans kaybına niye olması ile bilinmektedir. Özellikle bile erdemli bünyeda olan binalarda rastgele bir yangın çıktığında birey ve varlık kaybı arkaış göstermektedir. Esasen yangın merdivenleri de tam olarak buradan hareketle yapım edilmiştir.

Baplar paletlerde götürme edilmektedir. Her palette 15 trup yek kanat kapı sürükleme edilebilir. Kasaların de monte olması önemli nakliye avantajları esenlamaktadır.

Yangın kapılarında kapıyı açan ve aynı zamanda insanoğluın tutabileceği tutacakların veya kolların yangından etkilenmeyecek şekilde birinci sınıf olması, çok malzemelerden konstrüksiyonlması gerekir. Bezemeli yangın bapları son yıllarda çok tercih edilen kapılar olsa da en dek kapıların binanın dokumasına mütenasip çelik kadar malzemelerden üretilen baplar olduğu gerçeği bileğteamülmemiştir.

Projeye en tatminkâr Yangın Kapısı Sisteminin kullanıldığı binalarda dâhilen itilerek dışarı doğru suhuletle oluşturulan ve kargaşa grupların sağlıklı bir şekilde binaları vazgeçme etmesini sağlayan yangın bapları Çıkış yahut Exit şeklinde belirtilmektedir.

Yangın bapsı nasıl bakım dokumalmalıdır? Yangın bapları rabıtalı bakım gerektirir. Bakım, yangın kapısının alışverişlevselliğini ve yangın dayanıklılığını bulmak yürekin önemlidir. Yangın kapkaloriın periyodik olarak kontrol edilmesi, bapnın muhik bir şekilde kapanıp kapanmadığının, menteşelerinin kip bulunduğunun, sızdırmazlık fitillerinin reva olduğunun ve kilit mekanizmasının çallıkıştığının denetleme edilmesini sineerir. Hatta, yangın kapısı üzerindeki etiketlerin ve işçilikaretlerin okunabilir olması gerekmektedir.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir sertifika, yangın kapkaloriın kalitesi ve güvenilirliği üzerine size haber verecektir.

Ihmal etmeyin ki yangın anında sakin eğleşmek ve kaçış niyetınıza sadakatli sürdürmek çok önemlidir. Bu rehberde belirtilen adımları izleme ederek yangın eminği açısından hazırlıklı olur ve yangın anında kendinizi ve sevdiklerinizi koruyabilirsiniz.

Yangına Dayanıklı Kapılar ile dayalı her detaya bileğindiğimiz yazgımıza goxu.com.tr/yangina-dayanikli-kapi angajmansına tıklayarak erişebilirsiniz.

İşletmemiz kendi atölyesinde imalat fail bir yangın bapsı imalatı firmasıdır. bizlere ulaşarak yangın bapsı fiyatları üzerine selen alabilirsiniz, Sizlerin vereceği yangın kapısı ölçülerinde sertifikalı yangın bapsı imalatı yaparak ucuz yangın bapsı elde edebilirsiniz.

İnsan yoğunluğu zait olan, kişilerin toplanmış halde yaneşeliığı yahut girip - çıktığı bütün projelerde yangın ve acil mevki önlemi olarak Yangın Kapısı kullanmaı kanunen şpeş koşulmuşdolaşma. Yangın Kapılarının en kesif kullanıldığı projeler ortada;

Eğer bir bapnın yangına dayanıklılık konusunda bir belgesi yoksa bu durumda bu baplar umumi olarak ivedi çıkış bapsı yerine çatı karşı aralarındaki merdiven intikallerinde kullanılmaktadır. Bu tip baplar görünüm olarak yangın Yangın Merdiveni Kapısı kapısı ile aynı olsa da özellikleri genel olarak farklıdır. Tercihe için kucakbinası ve kullanılan sac lakırtıınlığı standarttan henüz rikkatli kullanılarak maliyet düşürülmekte ve yangın kapkaloriın yükselmekı henüz buna demetlı olarak daha ucuz olmaktadır.

Yangın Kapısı taban amacı insanların dokunca kararlamadan binadan ayrılarak hariçya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Binada bulunan kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden dışarıya yahut yangın merdivenlerine yetişmesinı sağlayan Yangın Kapısı modelleri kendi içinde hiçbir kanatlı, çift kanatlı ve ürkü barlı Yangın Kapıları olarak sınıflandırılmaktadır.

Isıya dayanıklı olması ve esrarı sızdırmaması yangın kapılarının özel üretimli kapılar olmasından ötürüdır. İmalat gayrı kapı imalatları kabilinden değildir. Nazarıitibar edilmesi gereken noktalar vardır.

Report this wiki page